SMP Negeri 3 Kartasura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMP Negeri 3 Kartasura

SMP Negeri 3 Kartasura ya iku salah sawijining sekolah menengah kapisan sing dumunung ana ing tlatah kecamatan Kartasura, Kabupetèn Sukaharja (Sukoharjo) provinsi Jawa Tengah. SMP iki mapan ana ing pinggir dalan gedhé Sala-Semarang ora adoh karo tugu Kartasura. Ing jero sekolah ana kelas 7, kelas 8 kelas 9, ruwang guru, kantin, lan perpustakaan. Sekolah iki ramè wayah jam sekolah lan sepi nalika dina prèi.