SARS

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

SARS utawa Severe Acute Respirotary Syndrom sing tegese Sindrom Sesak Nafas Akut iku panyakit sing disebabke virus kang jenenge Coronovirus sing racaké mung njalari lara flu biasa, gondhongen, utawa cacar air. Virus iku jalaran wong sing akèh kang klebon obat kimia sing ora alami.