SARS

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

SARS utawa Severe Acute Respirotary Syndrom sing tegese Sindrom Sesak Nafas Akut iku panyakit sing disebabke virus kang jenenge Coronovirus sing biasane mung njalari lara flu biasa, gondhongen, utawa cacar air. Virus iku jalaran wong sing akeh kang klebon obat kimia sing ora alami.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=SARS&oldid=831003"