SARS

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

SARS utawa Severe Acute Respirotary Syndrom sing tegesé Sindrom Sesak Nafas Akut iku lelara sing disebabaké virus kang jenenge Coronovirus sing racaké mung njalari lara flu biyasa, gondhongen, utawa cacar air. Virus iku jalaran wong sing akèh kang klebon obat kimia sing ora alami.