Rymanów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rymanów
POL Rymanów COA.svg
Lambang Rymanów
120px
Lokasi Rymanów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rymanów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rymanów iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.