Rychwał

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Rychwał
POL Rychwał COA.svg
Lambang Rychwał
120px
Lokasi Rychwał
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Wielkopolska
Jembar: 9,69 km²
Padunung: 2.367 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rychwał
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rychwał iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 2.367 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rychwał&oldid=1002050"