Rustam Ibragimbekov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rustam Ibragimbekov (2010)

Rustam Ibragimbekov (Azerbaijan: Rüstəm İbrahimbəyov; Ruslan: Рустам Ибрагимбеков; lair 5 Fèbruari 1939) iku sawijining sutradara Uni Sovyèt lan Azerbaijan.

Filmografi[besut | besut sumber]