Runme Shaw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rumme Shaw
Jeneng Cina 邵仁枚
Pinyin Shào Rénméi (Mandarin)
Jyutping Siu6 Jan4mui4 (Kanton)
Taun aktif 1959–1983

Tan Sri Dr Runme Shaw K.St.J (Hanzi: 邵仁枚; Pinyin: Shào Rénméi; 1 Januari 1901 – 2 Marey 1985) ya iku ketua lan pangadeg Organisasi Shaw ing Singapura.

Kapribadhen[besut | besut sumber]

Runme Shaw kawin karo Peggy, lan duwé anak lanang loro (Vee King dan Vee Fong) lan papat wadon (Doris, Vivien, Noran, lan Sylvia).

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]