Menyang kontèn

Rundstück anget

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rundstück anget ing Hamburg, Jerman

Rundstück anget (basa Inggris : "round piece warm") minangka salah sawijining jinis olahan panganan panas sing kalebu irisan daging sapi panggang utawa daging babi sing disajikake ing antarane irisan gandum bunder sing bunder, sing banjur disiram karo kuah panas. Kadhangkala disedhiyakake nganggo sawi lan lawuh kayata acar utawa aspik panggang.

Referensi[besut | besut sumber]