Ruisreikäleipä

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ruisreikäleipä
Reikäleipä view from above.jpg
JinisBread
Panggonan asalFinland
Woworan pokokRye flour
Buku masakan: Ruisreikäleipä  Médhia: Ruisreikäleipä
Roti digantung saka tiang ing plafon

Ruisreikäleipä (Rye bolongan-roti) yaiku salah sawijining jinis olahan roti Finnish, saka woworan Rye glepung loaf karo bolongan ing tengah. Kadhangkala ora diarani kanthi bener minangka reikäleipä, istilah sing luwih cendhek tanpa ruis (rai) sing uga ditrapake kanggo roti oat kanthi bolongan.