Roti tandoor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tandoor bread
Az Tandoor e-citizen.jpg
Tandoor flatbread in Azerbaijan
Panggonan asalMesopotamia, Indus Valley
Woworan pokokFlour
Buku masakan: Tandoor bread  Médhia: Tandoor bread

Roti Tandoor nuduhake olah-olahan arupa roti sing dipanggang ing oven lempung sing diarani tandoor . [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. http://kabobcentral.com/tandoorbpage.html

    - "Archived copy". Diarsip saka sing asli ing 2008-12-21. Dibukak ing 2011-01-06.CS1 dandani: archived copy as title (link)