Roti macan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tiger bread
Tiger Giraffe Bread Rolls (9130659366).jpg
Tiger bread rolls
JinisBread
Panggonan asalNetherlands
Woworan pokokbread, Rice paste
Buku masakan: Tiger bread  Médhia: Tiger bread

Roti macan (uga didol minangka roti Walanda utawa jerapah ) minangka jeneng komersial kanggo roti sing duwe pakulitan mottle .