Roger Fenton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Roger Fenton, foto diri

Roger Fenton (28 Maret 1819 – 8 Agustus 1869) ya iku sawijining perintis fotografi Britania, salah saji saka war photographers sepisanan.

Roger Fenton lair ing Crimble Hall, Bury, Lancashire, tanggal Maret 1819. Simbah kakunge ya iku panduwe pabrik kapuk lan banker, bapake sawijining banker lan Anggota Parlemen.[1] Fenton ya iku anak kaping papat saka pitung sadulur.

Perang Krimea[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Taylor, Roger (October 2006). "Fenton, Roger (1819–1869)". Oxford Dictionary of National Biography. Oxford, England: Oxford University Press. 


Wacan tambahan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Fotografer Inggris abad ke-19


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata