Richard Schiff

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Richard Schiff
Richard Schiff 2012 Shankbone.JPG
Schiff ing taun 2012 ing acara Tribeca Film Festival bebungah Knife Fight
Lair (1955-05-27) Mèi 27, 1955 (umur 65)
Bethesda, Maryland, U.S.
Alma materCity College of New York
PakaryanActor
Taun aktif1983–present
Parté pulitikDemocrat
BojoSheila Kelley (1996-present)
AnakGus Schiff,
Ruby Schiff

Richard Schiff (lair 27 May 1955) ya iku aktor saka Amérikah Sarékat.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]