Richard Schiff

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Richard Schiff
Richard Schiff 2012 Shankbone.JPG
Schiff ing taun 2012 ing acara Tribeca Film Festival bebungah Knife Fight
Lair (1955-05-27) Mèi 27, 1955 (umur 62)
Bethesda, Maryland, U.S.
Alma mater City College of New York
Pakaryan Actor
Taun aktif 1983–present
Parté pulitik Democrat
Bojo Sheila Kelley (1996-present)
Anak Gus Schiff,
Ruby Schiff

Richard Schiff (lair 27 May 1955) ya iku aktor saka Amérika Sarékat.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata