Richard Schiff

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Richard Schiff
Richard Schiff 2012 Shankbone.JPG
Schiff ing taun 2012 ing acara Tribeca Film Festival bebungah Knife Fight
Lair (1955-05-27) Mèi 27, 1955 (umur 63)
Bethesda, Maryland, U.S.
Alma mater City College of New York
Pakaryan Actor
Taun aktif 1983–present
Parté pulitik Democrat
Bojo Sheila Kelley (1996-present)
Anak Gus Schiff,
Ruby Schiff

Richard Schiff (lair 27 May 1955) ya iku aktor saka Amérika Sarékat.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata