Richard Griffiths

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Griffiths in 2007

Richard Griffiths (lair 31 July 194728 March 2013) yakuwi aktor saka Amérikah Sarékat.