Richard Griffiths

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Griffiths in 2007

Richard Griffiths (lair 31 July 194728 March 2013) yakuwi aktor saka Amérikah Sarékat.