Richard Griffiths

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Griffiths in 2007

Richard Griffiths (lahir 31 July 194728 March 2013) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Richard Griffiths ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Richard_Griffiths&oldid=949125"