Region Oromia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Letak Region Oromia ing Ethiopia

Region Oromia iku sawijining region ing Ethiopia kang ambané 353.632 km² lan populasi 26.553.000 jiwa (2005). Kutha krajané ya iku Adama.