Region Oromia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Letak Region Oromia ing Ethiopia

Region Oromia iku sawijining region ing Ethiopia kang ambané 353.632 km² lan populasi 26.553.000 jiwa (2005). Kutha krajané ya iku Adama.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Region_Oromia&oldid=987308"