Region Oromia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Letak Region Oromia ing Ethiopia

Region Oromia iku sawijining region ing Ethiopia kang ambané 353.632 km² lan populasi 26.553.000 jiwa (2005). Kutha krajané ya iku Adama.