Ravioli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ravioli
Flickr - cyclonebill - Ravioli med skinke og asparges i mascarponecreme.jpg
Ravioli with creamy sauce
JinisPasta
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaCentral Italy, Northern Italy
Woworan pokokFlour, eggs, water, filling
Buku masakan: Ravioli  Médhia: Ravioli

Ravioli ( palafalan jroning basa Italia: [raˈvjɔːli] ; tunggal: raviolo ) minangka jinis pasta sing ngemot isi sing dibungkus adonan pasta lancip. Biasane disajikake ing duduh kaldu utawa nganggo saus, asale minangka panganan tradisional ing masakan Italia . Ravioli umume maujud persegi, sanajan uga ana bentuk liyane, kalebu bunder lan uga ana setengah bunder ( mezzelune ).