Ramciel

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ramciel utawa uga tinulis Ramshiel iku sawijining kutha ing Sudan Kidul, ing nagara bagéyan Lakes. Kutha iki bakal nggantèkaké Juba minangka kutha krajan Sudan Kidul amarga dianggep luwih cocog awit papané ana persis ing tengah-tengah nagara.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ramciel&oldid=975901"