Ramciel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ramciel sing uga tinulis Ramchiel utawa Ramshiel,[1] iku sawijining kutha ing Sudan Kidul, ing praja Lakes. Kutha iki bakal nggantèkaké Juba minangka kutha krajan Sudan Kidul amarga dianggep luwih cocog awit papané ana persis ing tengah-tengah nagara.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Amos, Mashel (29 April 2011). "The search for new nation’s capital in South Sudan". The Independent. Dijupuk 24 July 2011. 
  2. ^ "South Sudan to establish a new capital city and relocate from Juba after independence". Sudan Tribune. 6 February 2011. Dijupuk 24 July 2011.