Juba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gambar Juba saka udara

Juba iku sawijining kutha ing Sudan Kidul. Nalika Sudan Kidul mardika ing tanggal 9 Juli 2011, kutha iki ya iku kutha krajan Sudan Kidul. Nanging pamaréntah wis mutusaké ing tanggal 5 September 2011 manawa bakal mindhah kutha krajan menyang Ramciel sing luwih cedhak karo pawatesan. Juba diprakirakaké nduwé padunung sakiwa tengené 372.410 jiwa (2011).

Juba iku uga kutha krajan Nagara bagéyan Central Equatoria.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Juba&oldid=1013275"