Rakoniewice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rakoniewice
POL Rakoniewice COA.svg
Lambang Rakoniewice
120px
Lokasi Rakoniewice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rakoniewice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rakoniewice iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.