Rakoniewice

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Rakoniewice
POL Rakoniewice COA.svg
Lambang Rakoniewice
120px
Lokasi Rakoniewice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rakoniewice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rakoniewice iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rakoniewice&oldid=1001986"