Rakèt

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Rakèt badminton

Rakèt ya iku piranti kang digunakake jroning ulah raga tenis lan ulah raga liyané. Cabang ulah raga kang migunakake rakèt kasebut ulah raga rakèt.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rakèt&oldid=982968"