Rajgród

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rajgród
POL Rajgród COA.svg
Lambang Rajgród
120px
Lokasi Rajgród
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
ul. Warszawska 32
19-206 Rajgród
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rajgród iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.