Ragout

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ragoût
Ragoût aux lentilles.jpg
Ragoût aux lentilles
JinisStew
Buku masakan: Ragoût  Médhia: Ragoût

Ragout /ræˈɡ/ ( Perancis ragoût; pocaping cara Prancis: [ʁaɡu] ) iku utama-sajian godhok .Cara persiyapan dhasar kalebu masak alon kanthi panas sing kurang. Bahan utama yaiku; rasout bisa disiyapake nganggo utawa tanpa daging, macem-macem sayuran bisa digabung, lan bisa uga dibumbui lan dibumbui.

Plancet kalkun ragoût