Radymno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Radymno
POL Radymno COA.svg
Lambang Radymno
120px
Lokasi Radymno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 13,59 km²
Pedunung: 5.621 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Radymno
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Wiesław Pirożek

Radymno iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Radymno&oldid=807151"