Radlin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Radlin
POL Radlin COA.svg
Lambang Radlin
POL Wodzisław Śląski map.svg
Lokasi Radlin
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: 12,53 km²
Padunung: 17.673 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: SWD
Alamat
balé kutha:
ul. Rymera 15
44-310 Radlin
Situs wèb resmi: www.radlin.pl
Pulitik
Walikutha: Barbara Magiera

Radlin iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 17.673 jiwa.