Radio Romance (serial TV)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Radio Romance ya iku serial télévisi Koréa Kidul kang dibintangi déning Yoon Doo-joon lan Kim So-hyun, kanthi Yoon Park lan Yura. Acara kasebut ditayangké ing dina Senin lan Selasa déning KBS2 ing wektu 22:00 (KST) saka 29 Januari nganti 20 Maret 2018.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Geu Rim (Kim So-hyun) kepingin dadi penulis radio. Nanging, amarga dhèwèké ora nduwèni ketrampilan nulis, dhèwèké tansah kepeksa dadi asisten penulis. Dhèwèké mutusaké nyoba nglebokaké Ji Soo-ho (Yon Doo-joon), aktor bintang dhuwur ding dikenal duwé urip kang sampurna, dadi penyiar radio bareng karo dhèwèké.

Paraga[besut | besut sumber]

Utama[besut | besut sumber]

  • Yoon Doo-joon minangka Ji Soo-ho
    • Nam Da-reum minangka Ji Soo-ho enom
Aktor sing biasa akting kanthi skrip. Dhèwèké dadi DJ utawa penyiar ing acara radio sing ora nduwèni skrip. [1]
  • Kim So-hyun minangka Song Geu-rim
    • Lee Re minangka Song Geu-rim enom
Penulis acara radio Soo-ho kang nduwé pengalaman limang taun minangka panulis asistèn. Dhèwèké ora duwé skill nulis nanging duwé skill persiapan sing apik banget. [2] [3]
  • Yoon Park minangka Lee Kang
Prodhuser kompetèn stasiun radio. Amarga perfeksionis banget, saben program kang ditindakaké ngrambah No. 1 ing rating pendengar.
  • Yura minangka Jin Tae-ri
Aktris sing sing ambruk amarga kecelakaan DUI sing kedadéyan telung taun kepungkur. [4]

Tampilan khusus[besut | besut sumber]

  • U-Kwon as Kang Minu ( Ep. 1)
  • Ji Il-joo minangka Oh Jin-soo (Ep 2-3)
  • Jung Gyu-soo minangka wong tua amnesia (Ep 4)
  • Bona minangka DJ Jay (Ep 5)

Produksi[besut | besut sumber]

  • Aktor utama Yoon Doo-joon lan Kim So-hyun pertama-tama nyambut gawé ing iklan taun 2014. [5]
  • Seri iki minangka produksi gabungan Urban Works Media (produser seri Bad Guys ) lan Plusis Media (anak perusahaan Sports Seoul - grup Seoul Shinmun sing diluncuraké ing 2017) kanggo KBS.
  • Wujudé pembacaan kapisan seri iki dianakaké ing tanggal 19 Desember 2017 ing Stasiun Broadcasting KBS Annex ing Yeouido, Seoul . [6]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Yoon Doo-joon to star in KBS's "Radio Romance"". Joy News 24. Dijupuk December 7, 2017. 
  2. "Kim So-hyun to Star in KBS Drama "Radio Romance"". Star Today. Dijupuk December 7, 2017. 
  3. "Kim So Hyun confirmed to co-star with Yoon Doo Joon in 'Radio Romance'". KBS World. Dijupuk December 19, 2017. 
  4. "Girl's Day Yura to star in 'Radio Romance' with Kim So Hyun & Yoon Doo Joon". KBS World. Dijupuk December 19, 2017. 
  5. Lee, Eun-hye. "[초점Q] 윤두준X김소현, CF·드라마 카메오 넘어 '라디오 로맨스' 주연으로 재회?" (ing basa Korea). Sports Q. Dijupuk December 7, 2017. 
  6. Lee, Ji-hyun. '라디오 로맨스' 김소현 "성인이 되고 첫 작품, 열심히 하겠다" (ing basa Korea). Sports Chosun. Dijupuk December 28, 2017.