RMS Olympic

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
300px Kapal Olympic ing New York

RMS Olympic iku sawijining kapal samudra trans Atlantik kelas Olympic saka White Star Line, bebarengan karoTitanic lan Britannic.

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Chirnside, Mark (2004). The Olympic-Class Ships. Stroud, England: Tempus. ISBN 978-0-7524-2868-0.

Wacan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]