RMS Olympic

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
300px Kapal Olympic ing New York

RMS Olympic iku sawijining kapal samudra trans Atlantik kelas Olympic saka White Star Line, bebarengan karoTitanic lan Britannic.

Rujukan[sunting | besut sumber]

Wacan[sunting | besut sumber]

  • Beveridge, Bruce; Steve Hall (2004). Olympic & Titanic. Buy Books. ISBN 978-0-7414-1949-1.  Cite uses deprecated parameter |coauthors= (help)
  • Chirnside, Mark, RMS Olympic: Titanic's Sister.
  • Layton, J. Kent, Atlantic Liners: A Trio of Trios
  • Lua error nèng package.lua larik 80: module 'Modul:Citation/CS1/Suggestions' not found.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=RMS_Olympic&oldid=1017776"