RMS Olympic

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
300px Kapal Olympic ing New York

RMS Olympic iku sawijining kapal samudra trans Atlantik kelas Olympic saka White Star Line, bebarengan karoTitanic lan Britannic.

Rujukan[besut | besut sumber]

Wacan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=RMS_Olympic&oldid=1017776"