RMS Olympic

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
300px Kapal Olympic ing New York

RMS Olympic iku sawijining kapal samudra trans Atlantik kelas Olympic saka White Star Line, bebarengan karoTitanic lan Britannic.

Rujukan[besut | besut sumber]

Wacan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]