Qistibi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Qistibi

Qistibi ( Bashkir: ҡыҫтыбый , Tatar Sirilik: кыстыбый, Latin: qıstıbí , Udmurt ) minangka salah sawijining panganan tradisional sing populer ing Tatarstan, Bashkortostan lan Udmurtia . Qistibi roti panggang panggang kanthi macem-macem isi ing njero. Adonan kudu ora ragi. Isi sing paling populer yaiku kentang tumbuk nanging bisa uga ragout utawa millet . Isi dilebokake ing separo jajan rata lan ditutupi separo liyane. Mengko, butter klarifikasi disebar ing kue sing rata.