Qigong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Qigong utawi Chikung punika salah satunggaling sistem kuna saking China kanthi nyelarasaken nafas, raga, lan panggalih.[1]

rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "What is Qigong?". National Qigong Association. Dijupuk 10 April 2014.