Puteh Naziadin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

iku, sawijining wong wadon sing menang sayembara Ratu Ayu ing Malaysia taun 1976. Kala iku kenya iki dianggep sing ayu dhéwé.

Kenya iki yèn dideleng saka jenengé katonané wong Melayu.

Uga delengen[besut | besut sumber]