Pulo Sebuku (Sumatra)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pulo Sebuku iku jeneng salah sawijiné pulo ing Kabupatèn Lampung Kidul, Lampung.