Pulo Asu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Asu
Pulo Asu.jpg
Panganggit Herwanto
Nagara Indonesia
Basa Jawa
Gènre Roman
Pangecapan Sanggar Sastra Pamarsudi Sastra Jawi Bojonegoro (PSJB) kerjasama karo Elmantera Publishing Yogyakarta.i
Kala babar
2010
Kaca 126 kaca
ISBN 978-979-185-202-9

Pulo Asu, iku sawijining karya sastra abasa Jawa wujud kumpulan carita cekak anggitan Herwanto, saka pakumpulam Pamarsudi Sastra Jawi Bojonegoro, sing kababar ing taun 2010.

Isi buku[besut | besut sumber]

  1. Gombreng
  2. Ibu
  3. Gumiyem (dipacak ing Panjebar Semangat No. 41 th 1990).
  4. ASU (dipacak ing kalawarti Panjebar Semangat No. 37 tanggal 12 September 1998).
  5. Atine wanita (dipacak ing kalawarti Jaya Baya 12 Oktober 1997).
  6. Bekisar(dipacak ing kalawarti Jaya Baya No.50 tanggal 13 Agustus 2000)
  7. Gelang kuningan (dipacak ing kalawarti Panjebar Semangat No. 38 tanggal 20 September 1997).
  8. Grobag (dipacak ing kalawarti Panjebar Semangat No. 2 tanggal 12 Januari 2002).
  9. Kreteg (dipacak ing kalawarti Panjebar Semangat No. 8 tanggal 21 Pebruari 1998).
  10. Kenthongan (dipacak ing kalawarti Panjebar Semangat No. 23 tanggal 5 Juni 1999).
  11. Tumbal (dipacak ing kalawarti Panjebar Semangat No. 8 th 1998).
  12. Kobongan
  13. Murka (dipacak ing kalawarti Panjebar Semangat No. 46-47 th 2003).
  14. Pulo Asu (dipacak ing kalawarti Panjebar Semangat No. 44 th 2004).
  15. Untu palsu (dipacak ing kalawarti Joko Lodang No. 18 th 2005).
  16. Tresna (dipacak ing kalawarti Panjebar Semangat No. 21 th 2008).
  17. Dalan tumuju kuburan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]