Pulau Sebuku (Sumatra)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pulau Sebuku iku jeneng salah sawijiné pulo ing Kabupatèn Lampung Kidul, Lampung.