DMOZ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dmoz
DMOZ logo.png
250px
Kaca utama Dmoz.org
Jinising situs
Dirèktori wèb
Ana ing basa Inggris
Sing duwé Netscape AOL
Digawé déning Netscape
Situs jaringan www.dmoz.org
Dagang Ora
Règistrasi Pilihan
Diluncuraké 5 Juni 1998
Status saiki Aktif
Content license
Proyèk Direktori Kabuka

Proyèk Dirèktori Kabuka (Inggris: Open Directory Project, dicekak ODP), dikenal kaanthi jeneng Dmoz (saka jeneng domain asliné, directory.mozilla.org) iku sawijining dirèktori kontèn kabuka multibasa saka World Wide Web, dirèktori iki disusun lan dirumat déning sakumpulan editor sukarila saka sawijining komunitas maya. Dirèktori ODP ora golèki kauntungan sajeroning ndaptaraké situs-situs wèb sing dikirim. ODP migunakaké skéma hierarkis ontologi kanggo ngatur dhaptar situs-situs wèb ing dirèktoriné. Dhaptar situs-situs wèb ing dirèktori ODP sing nduwèni topik sarupa diklompokaké sajeroning sawiji kategori, sing bisa nyakup kategori sing luwih cilik.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Netscape