Provinsi Mendoza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Mendoza

Peta Lambang
Peta Mendoza
Lambang Mendoza
(En detalle)
Bendera
Bendera Mendoza
(En detalle)
Ibu kutha Mendoza
Jembar wilayah:  
 - Total 148.827 km²
 - Departamento 18
Pedunung:  
 - Gunggung pedunung 1.579.651 (2001)
 - Kapadhetan pedunung 10,6 orang/km²
 - Tingkat buta huruf 4,8% (1995)
Demonim Mendocino/a
Wektu GMT-3
Gubernur Julio Cobos (UCR)
Situs resmi mendoza.gov.ar

Provinsi Mendoza iku provinsi Argentina sing jembar wewengkoné 148.827 km² lan populasi 1.579.651 jiwa (2001). Kutha krajané ya iku Mendoza.