Prothesis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prothesis ya iku tembung kang wis wuwuh aksara/wandané ing ngarep.

Tuladha:

  • mas - emas
  • bom - ebom
  • usah - susah
  • moh - emoh

Uga delengen[besut | besut sumber]