Prothesis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prothesis ya iku tembung kang wis wuwuh aksara/wandané ing ngarep.

Tuladha:

  • mas - emas
  • bom - ebom
  • usah - susah
  • moh - emoh

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prothesis&oldid=964732"