Prodhuk dhomèstik bruto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prodhuk domèstik bruto (PDB) sajeroning èlmu ékonomi iku nilai kabèh barang lan jasa sing diprodhuksi d’ening sawiji nagara ing période tinamtu. PDB minangka salah siji métode kanggo ngitung pikolèhan nasional.