Pritzerbe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stadtansicht pritzerbe.JPG

Pritzerbe [pʁɨtsɛʁbə] ya iku sawijining distrik saka kutha Havelsee ing distrik Potsdam-agen Mark ing Brandenburg lan minangka pérangan saka Kantor Beetzsee. Ing taun 2002 Pitzerbe kanthi sukarela nggabung karo kutha Fohrde, Briest, lan Hohenferchesar saka kutha Havelsee bebarengan, lan ing taun 2008 désa Marzahne nggabung.

Pritzerbe mapan ing antarané lor tlaga Pritzerber lan Havel.

Weblinks[besut | besut sumber]