Primbon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Primbon ya iku buku (layang) sing ngemot petungan, pethek lan sapiturute.[1] Salah siji primbon kang umum diggo ing masyarakat ya iku Betaljemur Adammakna‎.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. (Indonesia), Balai Bahasa Yogyakarta; Kanisius., Penerbit (2011). Kamus basa Jawa = Bausastra Jawa (ed. Ed. 2). Deresan, Yogyakarta: Penerbit Kanisius. ISBN 9789792128581. OCLC 774024212.