Menyang kontèn

Pratélan penggawa gendéra Sénégal ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Senegal ing
Olimpiade
Kode IOCSEN
KONComité National Olympique et Sportif Sénégalais
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
1
Medali Perunggu
0
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Ing ngisor iki menika pratelan penggawa gendera sing ngewakili Sénégal ing Olimpiade.[1]

Para penggawa gendera nggawa gendera nasional negarane ing acara pambuka Gim Olympiadé.

# Taun acara Musim Penggawa gendera Ulahraga
11 2016 Musim panas Isabelle Sambou Gulat
10 2012 Musim panas Kaba Badji, NdissNdiss Kaba Badji Atletik
9 2010 Musim dingin Seck, LeytiLeyti Seck Ski alpen
8 2008 Musim panas Diedhiou, BinetaBineta Diedhiou Taekwondo
7 2006 Musim dingin Seck, LeytiLeyti Seck Ski alpen
6 2004 Musim panas Fall, MalickMalick Fall Langi
5 2000 Musim panas Diouf, Mame TackoMame Tacko Diouf Atletik
4 1996 Musim panas Faye, IbouIbou Faye Atletik
3 1994 Musim dingin Guèye, LamineLamine Guèye Ski alpen
2 1984 Musim panas Baal, Amadou CiréAmadou Ciré Baal
1 1972 Musim panas N'Diaye, RobertRobert N'Diaye | |Gulat

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Senegal. Olympics at Sport-Reference.com. Sports Reference LLC. Accessed 25 October 2011.