Menyang kontèn

Pratélan kutha ing Thailand

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kutha ing nagara Thailand.

Nakhon (Kutha)[besut | besut sumber]

23 kutha

Kutha, Provinsi - Populasi ( Mèi 2006 )

Mueang (Kutha cilik)[besut | besut sumber]

117 kutha

Kutha, Provinsi