Pratélan araning gendhing bonang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing ngisor iki kapacak aran-araning gendhing bonang sing kamot ing cathetaning R. Ng. Atmamardawa (Warsadiningrat) ing udakara taun 1926.[1]

Pélong[besut | besut sumber]

Pathet nem[besut | besut sumber]

  1. Bremara
  2. Babar Layar
  3. Mejemuk
  4. Jalaga
  5. Glendheng
  6. Klenthung
  7. Salébrak
  8. Gondrong
  9. Pangrawit
  10. Kodhokan
  11. Dhenggong
  12. Dhenggung Mlaya
  13. Dhenggung Turularé
  14. Dhenggung Sulur Kangkung
  15. Dhenggung Banten
  16. Dhenggung Laras
  17. Dhenggung Asmaradana
  18. Kembang Gempol (minggah Ladrang Bayemtur)
  19. Sobanlah (minggah Ladrang Sobanlah)
  20. Sembawa (minggah Ladrang Sembawa)

Pathet barang[besut | besut sumber]

  1. Siring
  2. Tukung
  3. Wedhi Kèngser
  4. Gondrong
  5. Parigentang
  6. Bondhèt
  7. Grompol
  8. Suralaya

Saléndro[besut | besut sumber]

Pathet nem[besut | besut sumber]

  1. Imawinénda
  2. Bujangga Gandrung
  3. Sidamugti
  4. Laya
  5. Somantara

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Warsadiningrat (1957). "Koleksi Warsadiningrat (MNA1926a)". Sastra Jawa.