Posisi cumbana sendok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Posisi cumbana gaya séndhok

Posisi séndhok yaiku posisi cumbana lan teknik ngerangkul. Jeneng iki asale saka séndhok loro kang dipasang ing sisih-sisih, lan selaras karo bokor. Posisi seksual séndhok minangka salah sawijining posisi ing sisih mburi, sing liyane yaiku posisi gaya asu. Posisi seks séndhok wis diarani salah sawijining posisi seks "dhasar papat".