Menyang kontèn

Porus (seri televisi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Porus
GenreDrama sejarah
Digawé déningSiddharth Kumar Tewary
AdhedasarPertempuran Hydaspes
Screenplay bySiddharth Kumar Tewary
Satyarth Nayak
Crita déningSiddharth Kumar Tewary

Episodic Story

Mitali Bhattacharya
Arundhati Sharma
ProduserSiddharth Kumar Tewary
DiparagakakéLaksh Lalwani
Rohit Purohit
Rati Pandey
Aditya Redij
Suhani Dhanki
Sameksha
KomposerSangeet Haldipur
Siddharth Haldipur
Suryaraj Kamal
Lenin Nandi
Raju Singh
Negara asalIndhi
Basa asliHindi
Gunggung mangsa1
Gunggung episode249
Prodhuksi
ProdhuserSiddharth Kumar Tewary
Rahul Kumar Tewary
Gayatri Gill Tewary
KapernahUmbergaon, Thailand
SinematografiKabir Lal
EditorJanak Chauhan
Anil Vaishya
Panata kaméraMulti-kamera
Suwéné acara30 Minit
ProdhuksiOne Life Studios
DistributorSwastik Productions[1]
Reng-rengan500 crore (US$74 yuta)
Pambabaran
Saluran tiviSony Entertainment Television (Indhi)
ANTV (Indonesia)
Format gambar
Dibabar kapisan ing27 Novèmber 2017 (2017-11-27)
Lakuné acara27 Novèmber 2017 (2017-11-27) –
13 November 2018
Pranala jaba
Website
Production website

Porus yaiku seri drama sajarah sing adhedhasar wektu urip prajurit Indhi lan penguasa Purushottam, Raja Pauravas lan Aleksander, penguasa lan penakluk saka Makedonia. Acara kasebut ditayangke ing 27 November 2017 ing Sony TV.[2] Acara kasebut digawe dening Siddharth Kumar Tewary saka Swastik Productions.[3][4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Content creators of Porus will keep show's IP rights, a first for television". November 14, 2017. Dibukak ing March 18, 2018.
  2. "Watch the trailer of Siddharth Kumar Tewary's historical show 'Porus'". Times of India. Dibukak ing 24 July 2017.
  3. "Siddharth Kumar Tewary's next on Porus for Sony Entertainment Television". Times of India. Dibukak ing 24 August 2017.
  4. "Siddharth Kumar Tewary: 'Porus' is the story of India's first defender". Times of India. Dibukak ing 21 July 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]