Poon choi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Poon Choi
Pun Choi at chinese new year.jpg
AjanganMain Course
Panggonan asalHong Kong
Tlatah utawa prajaGuangdong
Hawa ajanganHot
Buku masakan: Poon Choi  Médhia: Poon Choi

Poon choi utawa puhn choi [1] (pocapan: pun4 coi3 ing basa Kanton ), pén cài ing pinyin, minangka salah sawijining olahan panganan festival tradisional Kanton sing kasusun saka pirang-pirang lapisan bahan sing beda-beda. Dadi ing cekungan kayu, porselen utawa logam gedhe amarga gaya konsumsi umum. Jeneng Cina, diterjemahake dadi Poon choi, diterjemahake kanthi macem-macem dadi "pesta mangkuk gedhe", "masakan cekungan" utawa "kaserol Tionghoa".

Referensi[besut | besut sumber]