Menyang kontèn

Poon choi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Poon Choi
AjanganMain Course
Panggonan asalHong Kong
Tlatah utawa prajaGuangdong
Hawa ajanganHot
Buku masakan: Poon Choi  Médhia: Poon Choi

Poon choi utawa puhn choi [1] (pocapan: pun4 coi3 ing basa Kanton ), pén cài ing pinyin, minangka salah sawijining olahan panganan festival tradisional Kanton sing kasusun saka pirang-pirang lapisan bahan sing beda-beda. Dadi ing cekungan kayu, porselen utawa logam gedhe amarga gaya konsumsi umum. Jeneng Cina, diterjemahake dadi Poon choi, diterjemahake kanthi macem-macem dadi "pesta mangkuk gedhe", "masakan cekungan" utawa "kaserol Tionghoa".

Referensi[besut | besut sumber]