Poniatowa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Poniatowa
POL Poniatowa COA.svg
Lambang Poniatowa
120px
Lokasi Poniatowa
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Poniatowa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Poniatowa iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Poniatowa&oldid=1001649"