Menyang kontèn

Pongol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
sawijining pongol

Pongol yaiku dharatan kang njorok marang sagara, utawa dharatan kang diubengi déning sagara ing katelu sisine. Pongol kang amba diarani ujung. Pongol yaiku kosokbaline saka lempongan, nanging racaké pongol lan lempongan bisa tinemu ing garis pasisir kang padha.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "Archive copy". Diarsip saka sing asli ing 2012-10-28. Dibukak ing 2012-11-15.{{cite web}}: CS1 maint: archived copy as title (link)