Pongol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
sawijining pongol

Pongol ya iku dharatan kang njorok marang segara, utawa dharatan kang diubengi déning segara ing katelu sisine. Pongol kang amba diarani ujung. Pongol ya iku kosokbaline saka lempongan, nanging racaké pongol lan lempongan bisa tinemu ing garis pasisir kang padha.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]