Pondhok pesantrèn Al-Hikmah Benda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pondok Pesantren Al-Hikmah 02 ana ing désa Benda, Kacamatan Sirampog, Kabupatèn Brebes, ana ing Jawa Tengah. Pondok Al-Hikmah 02 ing kala sadurungé taksih satunggal yayasan kaliyan Pondok Pesantren Al-Hikmah 01, Nanging banjur diudhari. Pondok Pesantren Al-Hikmah 02, duwé Kyai kang kasohor asmane KH. Masruri Abdul Mughni, kang sampun sedo ing tanah Madinah. Yayasan Pondok Pesantren Al-Hikmah 02 gadah kathah sekolahan, pira-pira sekolahan iku kapérang ing pira-pira tataran lan jurusan. sekolahan-sekolahan kan ana ing Yayasan Al-Hikmah 02 ya iku, MA Al-Hikmah 02, SMA Al-Hikmah 02, SMK Wicaksana (Farmasi Al-Hikmah 02), SMP Al-Hikmah 02, MTS Al-Hikmah 02, MMA Al-Hikmah 02, Akademi Keperawaan Al-Hikmah 02, STAIA Al-Hikmah 02.

Pranala njawi[besut | besut sumber]