Politeknik Sawunggalih Aji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politeknik Sawunggalih Aji
LokasiPurworejo, Jawa Tengah
Situs webhttp://www.polsa.ac.id

Politeknik Sawunggalih Aji utawa kasingkat POLSA diadhekaké déning Yayasan Pendidikan Sawunggalih Aji ing tanggal 27 September 2000 kanthi akta No.13. Notaris/PPAT Bardo Djumeno, SH. Parintisan pangadhekan POLSA diwiwiti ing taun 1998 lan disahaken déning Surat Dudutan Mendiknas Republik Indonesia Nomor: 118/D/O/2001, tanggal 2 Agustus 2001, kanthi telu program studi ya iku:

  • Akuntansi
  • Administrasi Bisnis
  • Teknik Informatika