Podkowa Leśna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Podkowa Leśna
POL Podkowa Leśna COA.svg
Lambang Podkowa Leśna
120px
Lokasi Podkowa Leśna
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Podkowa Leśna
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Podkowa Leśna iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Podkowa_Leśna&oldid=1091072"