Podkowa Leśna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Podkowa Leśna
POL Podkowa Leśna COA.svg
Lambang Podkowa Leśna
120px
Lokasi Podkowa Leśna
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Podkowa Leśna
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Podkowa Leśna iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.