Poc chuc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Poc chuc

Poc chuc minangka sajian daging ing Meksiko, umume daging babi, sing disiapake ing marinade jeruk lan dimasak ing panggangan. Chococok asring disajikake karo sisi beras, bawang bombay, acar, lan alpukat. Poc chuc minangka salah sawijining masakan khas Yucatán . [1] Tembung poc chuc kasusun saka rong tembung Maya : poc, sing tegese roti panggang, utamane ing bara panas, lan chuc, yaiku areng.

[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Everyday Chefs TV (21 January 2016). "How To Make Auntie Panchita's Mayan Grilled Pork And Onions".
  2. Bolles, Alejandra K. "Mexican - Mayan Cookbook" (PDF). Dibukak ing 2013-09-15.