Pitulung:Isi/Komunikasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Komunikasi

Ngajokaké pitakon[besut | besut sumber]

Panggolèkan iku cara paling cepet lan paing gampang kanggo nemokaké jawaban pitakonan faktual.
Méja referènsi kanggo njaluk informasi utawa artikel sing ora ditemokaké.
Méja pitulung kanggo pitakonan ngenani Wikipedia utawa panyuntingan.
Kaca dhiskusi saben artikel (klik tab "dhiskusi") kanggo maca utawa partisipasi jroning dhiskusi ngenani artikel.
Panyuwunan kawigatèn pangurus kanggo njaluk pitulung saka salah siji pangurus.
Warung kopi kanggo dhiskusi masalah kawicaksanan lan tèknis.

Media komunikasi[besut | besut sumber]

Hubungi kami
Kaca dhiskusi
Kaca panganggo
Babel
Milis
Kanal IRC
Warung kopi
Laporan bug atau permintaan fitur
Wikipedian
Panyuwunan panemu
Meta Wiki, organisasi kabèh proyèk Wikimedia
Ngirim pesen
Kopi dharat

Informasi: Warta[besut | besut sumber]

Gapura komunitas
Warta ngenani Wikipedia
Wikipedia ing media massa
Wara-wara
Statistik
Rilis pers
WartaWiki
Wikizine
Tonggak sajarah ing Meta Wiki